Lokal regering Nøglestøttende projekt

nyheder

Lokal regering Nøglestøttende projekt

I februar 2021 vil Yiyuan County fokusere på de "seks muliggørende handlinger" og de "tolv nøglehandlinger" for udvikling af høj kvalitet, overholde projektkonstruktionen som udgangspunkt for implementeringen af ​​gennembrud og fastlægge 105 vigtige støtteprojekter i byer og amter med en samlet investering på 63,1 milliarder yuan, herunder 36 centrale støtteprojekter i byen med en samlet investering på 26,4 milliarder yuan og en årlig planlagt investering på 6,8 milliarder yuan.

1

Shandong Zhanchi New Material Co., Ltd. (Shanghai Chenxu Trading Co., Ltd.) aluminiumoxidprojekt er Yiyuan County og Zibo City Key-støtteprojekt.

Shandong Zhanchi New Material Co., Ltd. (Shanghai Chenxu Trading Co., Ltd.) er en national højteknologisk virksomhed, der er specialiseret i produktion af højrent aluminiumoxid.Det har 4 læger og 4 mestre og har mere end 20 opfindelsespatenter.

Renheden af ​​højrent aluminiumoxidpulver er 99,99% og 99,999%.Det har karakteristika for god aktivitet, høj renhed, koncentreret partikelstørrelse og svovlfri.Det er meget udbredt i trikromatiske fosfor, YAG-enkeltkrystaller, kunstige ædelstene, højtryksnatriumlamper og lang efterglødende fosformatrixmaterialer, strukturel keramik, biokeramik, funktionel keramik og så videre. Projektet opfylder ikke kun efterspørgslen i provinsen, men også opfylder efterspørgslen efter højrent aluminiumoxid på det indenlandske high-end marked, bryder udenlandske virksomheders monopol på højrent aluminiumoxid.

Projektet bruger standardfabrikken nr. 8 i Yiyuan Economic Development Zone, med en samlet investering på 30 millioner yuan og indkøb af 35 sæt udstyr.Det førende produkt, højrenhed 99,999% aluminiumoxid (aluminiumoxid), er et avanceret halvledermateriale med fremragende omfattende ydeevne, høj varmeledningsevne og høj tætning.Indikatorerne for produktet er overlegne i forhold til lignende udenlandske produkter, bryder monopolet på udenlandske markeder og realiserer fuldstændig uafhængig substitution.

Projektet er planlagt til at blive sat i drift i april 2021, med en årlig salgsindtægt på 2 milliarder yuan, overskuddet vil nå op på 0,2 milliarder yuan, og 1000 relaterede understøttende job kan leveres

2

Indlægstid: 23. september 2021